Isten hozott, Tokió!



Engem meghódított a japán stílus teljesen, és nemcsak az egyik szelete, hanem az összes. Imádom a minimalista túlrétegelt outfiteket, a harajuku játékos szettjeit, a hagyományőrző kimonókat. Lehetlenség felsorolni az összes stílust, ami kint dívik, ezért kiragadom a kedvenceimet.

LOLITA


Konkrétan babáknak öltözött lányokról van szó. Több változata létezik, a teljesség igénye nélkül: gothic, sweet, classic, punk stb. Mindenki megtalálja a neki megfelelőt, feltéve, ha magáénak érzi ezt a style-t. :)




DECORA



A Lolitánál is furcsább stílus a Decora, ami arról szól, hogy tudsz minél több dekor kelléket magadra aggatni. Furcsa, de a legtöbb outfitben meg lehet ennek ellenére találni a harmóniát. 




GANGURO 


Akik ismernek tudják, hogy ritkán fordul elő velem, hogy elakadjon a szavam, és ne tudjak valamire pár jó szót mondani, de sajnos itt elakadtam. Egyszerűen indokolatlan minden mozzanata. :D Narancssárga fej, fehér kontúrozás szem körül, neon színű ruhák, tollak, színes haj. Ehh...





JAPÁN STREET STYLE



És végül álljon itt a hamísitatlan, csodálatos japán street style stílus, ami sokakat megihlet, vezet. Soha senki nem fogja tudni úgy variálni az oversize ruhákat, mint ők.

















Silk and Jude japán style:

COLORFUL HOODIE pulóver
BANDAGE HOODED felső

PLATFORM SOCK BOOTS sneaker
BACK BOW felső
SOLID BANDAGE dzseki

JAPAN STYLE hátizsák







0 megjegyzés