Street style inspo ŐSZ Vol.1.

Rögös teendőim közepette végre van időm, hogy a szorgosan gyűjtögetett street style fotókból összeállítsak nektek egy kis inspirációt, hogy nekem mi a tuti ősszel. Mit kell AZONNAL beszerezni, hogy a lehető legmenőbb módon tolhassuk végig az őszi szezont.


Nem kertelek, vannak kedvenceim, sajnos ebben a témában nehezen engedem el a sokat szidott szubjektivitást. Az egész Silk and Jude projekt erre alapul, olyan ruhákat árulok, amik tükrözik a személyes ízlésemet. Ez van, szabály szerint beszűkültem az ízlésvilágomba. :) Ebből talán ki is derül, hogy a válogatást nem a nagy divatmagazinok listái alapján készítettem.

Íme az őszi toplistám egy része (igen, több részes lesz ez az isteni cikk), a kedvenc street style fotókkal.

1. Oversize ballon


Imádom, bármilyen szettet fashion week street style magasságokba tud emelni. Nem kell más, kabát, mintás póló, vagy egy jó pulesz, egy érdekes bokacsizma, aztán uccu. Önmagában viszont egy ballon nem elég, max egy 70-es évekbeli szexjelenetben, kell hozzá a szuper bokacsizma, a színes táska, a vicces feliratú, mintájú póló. Ha ezekkel kombinálod, nagy mellényúlás nem lehet. A lenti képen szereplő öltözetek is fabatkát (ez a szó még létezik?) sem érnének, ha nem lennének a kiegészítő ruhadarabok iszonyatosan okosak.


Silk and Jude outfit ajánlat:



A szett összértéke 35 970 HUF, mivel beleesik a futó promóció 30 000-es kategóriájába, most -30%-kal olcsóbban tudod megvásárolni, 25 179 HUF-ért.

2. Mintás pulóver


Nagyjából kifullad abban az őszi outfit tervezgetésem, hogy az aktuális two tone, loose fit farmeremhez milyen statement darabot vegyek fel, mintha nem lenne elég statement maga a nadrág. Az egyik ilyen óriás megfejtésem lesz idén a mintás (vicces) pulcsi. Tehát... pulcsi, farmer, papucs. Szegény Selena kicsit homályos, de ezt a farmert még az űrből is kiszúrnám, kicsit asszem rákattantam az érdekes fazonú farmerekre, de nem is kell más, mert a cipőjére már nem is emlékszem, pedig még nézem a képet. A virágminta jó.... vagy nem jó, ez például itt alul jó. De óvatosan!!!! Ha pulcsidon egyszerre szerepel egy színes tigris, tyúk vagy gyík, és a csíkok, vagy érdekes a színösszeállítás, akkor te király arc vagy. (Legalábbis szerintem.) A nagy divatházaknak bejött, be fog neked is, aki mást állít, annak nincs igaza, és kész.



Silk and Jude outfit ajánlat:



A szett összértéke 33 970 HUF, szintén beleesik a legnagyobb kedvezménybe, így 23 779 HUF.

3. Layers


Magyarul rétegek, de nyilván nem az anyukák által ránk tukmált alsónemű. Mindig híve voltam az egymásra húzott mix and match daraboknak, de most tombol egy kicsit letisztultabb formában. Igen, jól érted, mellényezni fogok, meg felveszem az ingem fölé a corsetemet. Ha tetszik a jónépnek, ha nem. :D Lehet szoknyával, nadrággal, külön darabokkal, vagy fake résszessel. A mellény ér, ér minden, amit fel lehet húzni valami más valami fölé, ez ilyen állati egyszerű. A bézzsel, mustársárgával bármelyik "ragyogó" szín egyből még fullossabb lesz. Ha nem vagy ennyire bátor, akkor simán marad a nagyi kötött mellénye, egy oversize mitoménmi, meg egy csomó tüll. Ja, tüll is ér! A lényeg, hogy valami lógjon ki valami alól, és ha lehet, ne az egyik intim testrészed legyen.


Silk and Jude outfit ajánlat:



A szett összértéke 32 970 HUF kedvezménnyel 23 079 HUF.

Folyt. köv.

0 megjegyzés