Szar idő, szar outfit?

Vártam az őszt. Mindneki teljesen hülyének nézett, mert ugyebár a nyár vidám, színes, meleg és ez mind csodálatos. Annyi különbséggel, hogy nekem nem. :D
Minden, amit az öltözködésben imádok ősszel és tavasszal történik. A következő ruhadarabok és kiegészítő a kedvenceim: kabát, dzseki, blézer, bokacsizma. Most már értünk mindent, nyilván ezeket nem kapja magára az ember lánya 40 fokos melegben, amikor épp azt kívánna, hogy az a lenge ruha, ami rajta van valamilyen úton-módon kezdjen el ventillátorként funkcionálni. Hát nem jobb az ősz? Az ember magára kapja az aktuális állat jó kabátot, és bármilyen outfitet szuperré varázsol.
Valahogy a street style fotók közül a kabátosak fognak meg a legjobban...



Szeretem a semmi küli, de a kabát miatt ütős outfitet.

Celeb kabátok:


Bella Hadid

Gigi Hadid

Kendall Jenner

Emma Watson

Solange Knowles



A másik ultimate őszi viselet a blézer bármivel kombó. A következő darabokat fogom szét-össze-visszakombinálni ezen a őszön. Egy szürke kockás, egy sötétkék, egy világosszürke pamut, egy motoros fazonú chanel ihletésű és természetesen a fekete. Biztos veszek még néhányat, mert blézerből sosem elég, de ha csak 2-3-mal indulsz neki a szezonnak, azzal sincs semmi baj, mert nagyon jól lehet variálni.
Hogy mennyire lehet szétstylingolni (nem létezett ilyen szó sztem...) egy egyszerű fekete blézert, annak egyértelműen Kate Moss a koronázatlan királynője. Esetében gondolom legalább 40 fekete blézerről beszélünk, tegye fel a kezét, aki sosem látta ebben. :)






A street style fotókon is sűrűn megjelenik, alapdarab, ha nem birtokolsz egyet, azonnal szerezd be!


És akkor ugorjunk az imádott bokacsizmáimra, elképzelhetetlen az élet nélkülük. Sokszor tényleg megmentik a napot! A street style királynők már felismerték ezt.










Azt hiszem, midenkinek átment, hogy a szar idő nem jelent szar outfitet. 

THE END

0 megjegyzés